a

logo_skype.pnglogo_facebook.png

City hall in Veduggio con Colzano

  • Year: 2017-2018
Requalification of the former elementary school in Veduggio con Colzano for its reuse as the new city hall.
The project include the construction of a new 2-storeys height council hall, envelopped by a translucent wall, the requalification of the entrance hall, the demolition of the second floor and of the service block, the reorganization of the indoor distribution scheme, the structural adaptation and the energetical enhancement of the building. The basement will be reused for civic facilities and spaces for associations.
The project aims even to transform the outdoor spaces into a terraced square between the old and the new city halls, connecting the levels of the street, the entrance hall of the new city hall, and the linear garden around the basement, which provides accesses to the civic facilities.
This site uses cookies, including third party: clicking OK or continuing the navigation consent to the cookies.